Despre Noi

Temko & Universal realizează instalaţii de ventilaţie şi climatizare de inaltă performanţă tehnologica. Valorile noastre sunt calitatea, seriozitatea şi varietatea produselor, valori dovedite în 20 de ani de activitate.

Temko & Universal a avut o ascensiune continuă pe piaţa instalaţiilor de ventilaţie, contrar tendinţelor crizei economice mondiale care a avut un impact negativ puternic asupra întregului sector al construcţiilor.

În cadrul fabricii de producţie Temko & Universal dispunem de cea mai nouă tehnologie din domeniu, utilajele oferind performanţă maximă. Producţia tubulaturii circulare SPIRO cât şi a celei rectangulare sunt procese automatizate. Astfel sunt asigurate calitatea ridicată a produselor şi eficienta de timp.

Suprafaţa de producţie şi depozitare de 20.000 mp pe DN3, km 25+500 oferă suficient spaţiu pentru buna desfaşurare a activitaţilor din procesul tehnologic.

Producţia tubulaturii şi accesoriilor de ventilaţie este realizată în trei secţii

Tubulatură rectangulară

Sectia 1

Tubulatură rectangulară

Linia pentru tubulatura rectangulară este dotată cu utilaje de renume în domeniu RAS, KOIKE ARONSON, TRUMPF, HABERLLE, KOIKE având o capacitate mare de producţie şi o bogată varietate de produse.

> Vezi Galeria de Imagini
Tubulatură Circulara SPIRO

Sectia 2

Tubulatură Circulara SPIRO

Linia pentru tubulatura circulară SPIRO a fost dată în folosinţa în anul 2012 şi este dotată cu cele mai competitive utilaje existente pe acest segment, întreaga linie avand certificate de autenticitate, eliberate de Spiro Internaţional SA.
Punctul forte al sistemului este tehnologia utilizată pentru asigurarea etanşarii, mai exact aplicarea pe capetele fiecărei piese a unei garnituri duble de cauciuc.

> Vezi Galeria de Imagini
Grile Ventilaţie

Sectia 3

Grile Ventilaţie

Principalele avantaje concurenţiale constau în faptul ca termenul de livrare este foarte scurt, iar clienţii au posibilitatea de a personaliza produsele dorite în funcţie de dimensiune, culoare, model.

> Vezi Galeria de Imagini

Calitate Certificata

Temko & Universal deţine certificări de management al calitaţii ISO 9001:2008.
Personalul Temko & Universal este format din specialişti formaţi în timp şi şcolarizaţi corespunzator, cu instructaj special făcut pentru utlizarea şi întreţinerea utilajelor de producţie.

Produsele fabricate de Temko & Universal sunt acreditate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Utilajele folosite în procesul de fabricaţie sunt certificate SPIRO.

  • 016-05/3616-2015
  • 016-05/3525-2013
  • 016-05/3617-2015
  • 016-05/3526-2013
  • Certificat
  • Certificat
  • Certificat
  • Certificat
  • Certificat
  • Certificat

Calitatea, rapiditatea şi capacitatea mare de producţie ne-au adus în primul plan pe piaţa de ventilaţie şi am dezvoltat colaborari cu parteneri de renume.

Produse Desfumare

Proiectare desfumare

Autorizatie IGSU Seria Nr. A 6754 din 03.03.2017 pentru proiectare a sistemelor şi instalaţiilor de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti , cu exceptia celor de tip natural –organizat.

Instalare si intretinere desfumare

Autorizatie IGSU Seria Nr. A6758 din 03.03.2017 pentru efectuarea lucrariilor de instalare si intretinere a sistemelor de ventilatie pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti cu exceptia celor de tip natural-organizat, din cladiri.

Declarație de performanță conducte desfumare

Sistemul este marcat CE cu declarația de performanță – Sistem de conducte rectangular de control al fumului pentru un singur compartiment cu compensator.

Garanţii

Fiecare produs este acoperit de garanţie privind o eventuală eroare de fabricaţie sau defecte ascunse.

Produsele livrate de catre Temko & Universal vor fi insoţite de “Certificat de garanţie / Declaraţie de conformitate” (documente ce au la bază agrementele tehnice deţinute de companie şi eliberate de ICECON SA Institutul de cercetări pentru echipamente şi tehnologii în construcţii).