Archives

Clapetă de reglaj debit tip fluture, realizată din tablă de oțel zincat cu lamelă rigidă reglabilă manual. Reglajul se realizează prin rotirea manetei de acționare într-o plajă de 0° – 90°, aceasta acționând clapeta în mod continuu din poziția închis în poziția deschis. După efectuarea reglajului dorit, maneta se blochează în poziția respectivă cu un șurub de blocare.
Este livrat cu profil de flanșă de îmbinare. Clapeta este realizată din materiale cu clasa de reacţie la foc A1.

Registru de reglare debit pentru montaj pe tubulatură rectangulară folosit pentru reglarea manuală sau monitorizata a debitului în sisteme de ventilație și aer condiționat. Jaluzelele se pot roti la un unghi între 0-90°.

Clapetele anti-retur circulare sunt realizate din oţel galvanizat cu lamele din aluminiu menţinute în poziţia închis cu ajutorul unui arc pentru a evita pătrunderea aerului din exterior
şi pierderile de căldură în sistemul pe care este instalat.
Ele se montează între două tronsoane de tubulatură.

Clapetă de reglaj circulară tip “IRIS”, acţionată manual. IRIS are următoarele carcateristici: nivel redus de zgomot, fluxul de aer este direcţionat central, duze de măsurare a debitului de aer, deschiderea completă a clapetei permite curăţirea cu uşurinţă a sistemului de ventilaţie.
Datorită modului de îmbinare a lamelelor, clapeta permite determinarea cu precizie a debitlui de aer. Măsurând presiunea diferenţială la nivelul celor două duze, se poate dermina valoarea debitului de aer cu ajutorul ecuaţiei inscripţionate pe plăcuţa clapetei.

Clapetă de închidere, manuală cu o lamelă circulară rotativă, ajustabilă la 0-90°. Clapeta se poate folosi atunci când nu este necesară o închidere etanşă. Se poate folosi izolaţie de aprox. 50mm. Este realizat din tablă de oțel zincată cu garnitură de etanșare (EPDM) la ambele capete.
Clapeta poate fi folosită ocazional şi pentru echilibrare.

Clapetă de închidere, manuală cu o lamelă circulară rotativă, ajustabilă la 0-90°. Clapeta se poate folosi atunci când nu este necesară o închidere etanşă. Este realizat din tablă de oțel zincată cu garnitură de etanșare (EPDM) la ambele capete.
Clapeta poate fi folosită ocazional şi pentru echilibrare.

Clapeta de reglaj debit tip fluture, realizată din tablă de oţel zincat cu lamela rigidă reglabilă manual. Reglajul se realizează prin rotirea manetei de acţionare într-o plajă de 0° – 90°, aceasta acţionând clapeta în mod continuu din poziţia închis în poziţia deschis. După efectuarea reglajului dorit, maneta se blochează în poziţia respectivă cu un şurub de blocare.

Este livrat cu profil de flanşă de îmbinare.

Clapeta de reglaj fluture se folosește pentru echilibrarea instalațiilor, reglarea vitezelor și debitelor în sistemele de ventilație. Acest tip de clapetă se poate folosi atât pentru sistemele de introducere cât și pentru cele de evacuare. Este realizată din tablă de oțel zincată cu garnitură de etanșare (EPDM) la ambele capete.

Clapeta de reglaj fluture se foloseşte pentru echilibrarea instalaţiilor, reglarea vitezelor şi debitelor în sistemele de ventilaţie. Acest tip de clapetă se poate folosi atât pentru sistemele de introducere cât şi pentru cele de evacuare. Este realizată din tablă de oţel zincată cu garnitură de etanşare (EPDM) la ambele capete.