Archives

Cutie filtrantă confecționată din tablă de oțel zincată cu garnitură de etanșare (EPDM).

Clasa de filtrare G4 și G5. Acces pentru curățare filtru.

Capac de interior pentru canalul circular SR. Este realizat din tablă de oțel zincată cu garnitură de etanșare (EPDM).

Cot de 30° din segmente fălțuite din tablă de oțel zincată cu garnituri de etanșare (EPDM) la ambele capete. Se folosește pentru schimbări de direcție în plan orizontal, vertical și oblic.

Ramificația de tip “Y” la 45° este folosită în sistemele de climatizare și ventilație pentru realizarea de bifurcații în tronsoanele de tubulatură atât flexibilă cât și rigidă, în vederea evacuării sau introducerii cât mai uniforme a aerului din încăpere. Este confecționată din tablă de oțel zincată cu garnitură de etanșare (EPDM).

Ramificația de tip “X” la 45° este folosită în sistemele de climatizare și ventilație pentru realizarea de bifurcații în tronsoanele de tubulatură atât flexibilă cât și rigidă, în vederea evacuării sau introducerii cât mai uniforme a aerului din încăpere. Este confecționată din tablă de oțel zincată cu garnitură de etanșare (EPDM).

Ramificația de tip “X” este folosită în sistemele de climatizare și ventilație pentru realizarea de bifurcații în tronsoanele de tubulatură atât flexibilă cât și rigidă, în vederea evacuării sau introducerii cât mai uniforme a aerului din încăpere. Este confecționată din tablă de oțel zincată cu garnitură de etanșare (EPDM).

Teul este folosit pentru realizarea de ramificații la 45° atât în sistemele de introducere cât și în cele de evacuare.

Este confecționat din tablă de oțel zincată cu garnitură de etanșare (EPDM).

Piesa tip șa este o piesă de racord la suprafață circulară pentru realizarea de ramificații la 90° atât în sistemele de introducere cât și în cele de evacuare. Este confecționată din tablă de oțel zincată cu garnitură de etanșare (EPDM).

Teul este folosit pentru realizarea de ramificații la 90° atât în sistemele de introducere și cele de evacuare. Este confecționat din tablă de oțel zincată cu garnitură de etanșare (EPDM)

RLL – Lungă, concentrică, cu un unghi de aproximativ 35°.

Se folosește pentru trecerea de la un diametru la altul. Se execută din tablă de oțel zincată cu garnituri (EPDM) la ambele capete.

RCLL – Lungă, concentrică, cu unghi de aproximativ 17°.

Se folosește pentru trecerea de la un diametu la altul. Se execută din tablă de oțel zincată cu garnituri (EPDM) la ambele capete.

Conectorul tată este folosit la îmbinarea tuburilor circulare SR.

Se execută din tablă de oțel zincată prevăzut cu garnituri de etanșare (EPDM) la ambele capete.

Conectorul mamă se folosește la îmbinările a două piese cu garnitură. Se execută din tablă de oțel zincată.

Ștuț circular pentru racordarea la o suprafață plană confecționat din tablă de oțel zincată cu garnitură de etanșare (EPDM).

Piesele de tip pălărie , sunt folosite ca terminație pentru tubulatura circulară montată la exterior, în plan vertical pentru protejare împotriva precipitațiilor. Se execută din tablă de oțel zincată.

Piesă de tip deviație “S” este folosită pentru diferențele de nivel și ocolirea obstacolelor ce pot apărea pe traseul tubulaturii. Este realizat din tablă de oțel zincată cu garnituri de etanșare (EPDM) la ambele capete.

Cot de 90° din segmente fălțuite din tablă de oțel zincat cu garnituri de etanșare (EPDM) la ambele capete. Se folosește pentru schimbări de direcție în plan orizontal, vertical și oblic.

Cot de 60° din segmente fălțuite din tablă de oțel zincat cu garnituri de etanșare (EPDM) la ambele capete. Se folosește pentru schimbări de direcție în plan orizontal, vertical și oblic.

Cot de 45° din segmente fălțuite din tablă de oțel zincat cu garnituri de etanșare (EPDM) la ambele capete. Se folosește pentru schimbări de direcție în plan orizontal, vertical și oblic.

Cot de 15° din segmente fălțuite din tablă de oțel zincat cu garnituri de etanșare (EPDM) la ambele capete. Se folosește pentru schimbări de direcție în plan orizontal, vertical și oblic.

Priza de aer la 45° este confecționată din tablă de oțel zincată ce este prevăzută cu plasă de sârmă pentru a împiedica pătrunderea din exterior a elementelor din natură.

Se montează pe gura ventilatoarelor sau pe capătul canalelor de aer atât pe introducere cât și pe evacuare.

Conducte Aer Circulare Spiro din tablă de oţel zincată.
Se foloseşte pentru vehicularea aerului în instalaţiile de ventilare şi climatizare.

Se utilizează pentru reducerea nivelului de zgomot pe tronsonul tubulatură provocat de viteza aerului şi/sau de vibraţiile ventilatorului. Este prevăzut cu un strat fonoabsorbant cu grosimea de 100mm.
Se montează pe tronsonul de tubulatură înainte/după ventilatoare, agregate de tratare aer.
Sunt realizate la lungimi standard de 300, 600, 900, 1200 şi 1500mm, în funcţie de nivelul de atenuare şi pierderea de presiune.

Se utilizează pentru reducerea nivelului de zgomot pe tronsonul de tubulatură provocat de viteza aerului şi/sau de vibraţiile ventilatorului. Este prevăzut cu un strat fonoabsorbant cu grosimea de 50 mm.
Se montează pe tronsonul de tubulatură înainte/dupa ventilatoare, agregate de tratare aer.
Sunt realizate la lungimi standard de 300, 600, 900, 1200 şi 1500mm, în funcţie de nivelul de atenuare şi pierderea de presiune.

Se foloseşte pentru trecerea de la un diametru la altul.
Se execută din tablă de oţel zincată cu garnituri (EPDM) la ambele capete.

Pentru atenuarea vibraţiilor în conexiunea dintre unităţile de gestionare a aerului şi sistemele de tubulaturi şi asigurarea etanşeităţii.
Grosimea tablei este de 0.4 (mm)
Material: (oţel – PVC – oţel) sau (oţel – ţesătură din sticlă – oţel)
Lăţimea poate fi: 45-60-45 (mm) sau 70-100-70 (mm)
Temperatura standard -30°C/+70°C (S) la cerere se poate comanda racord flexibil antivibrant pentru temperaturi ridicate -40°C/+280°C (RF)
Se livrează standard fără flanşă (FF) iar la cererere cu flanşă (CF)

Se foloseşte pentru trecerea de la un diametru la altul.
Se execută din tablă de oţel zincată cu garnituri (EPDM) la ambele capete.

Căciulă de ventilaţie cu jet vertical pentru evacuarea/refularea aerului deasupra acoperişului. Refularea în plan vertical pe lungime mare împiedică contaminarea aerului din imediata vecinătate cu poluanţi, astfel încât se poate monta o priză de aer proaspăt la o distanţă mai mică.
Căciula este fabricată din tablă de oţel zincat cu o plasă peste deschidere şi în interior este prevăzută cu o pâlnie pentru evacuarea apei produsă de ploaie, zăpadă şi condens printr-un furtun.
Furtunul rezistă la temperaturi cuprinse între -45 şi + 65° C.

Căciulă de ventilaţie cu jet vertical pentru evacuarea/refularea aerului deasupra acoperişului. Refularea în plan vertical pe lungime mare împiedică contaminarea aerului din imediata vecinătate cu poluanţi, astfel încât se poate monta o priză de aer proaspăt la o distanţă mai mica.
Căciula este fabricată din tablă de oţel zincat cu o plasă peste deschidere şi în interior este prevăzută cu o pâlnie pentru evacuarea apei produsă de ploaie, zăpadă şi condens printr-un furtun.
Furtunul rezistă la temperaturi cuprinse între -45 şi +65° C.

Ştuţul cu plasă este confecţionat din tablă de oţel zincată prevăzut cu plasă de sârmă pentru a împiedica pătrunderea din exterior a elementelor din natură.
Se montează pe gura ventilatoarelor sau pe capătul tubulaturii, atât pe introducere cât şi pe evacuare.

Capac de exterior pentru toate piesele speciale cu garnitură de etanşare. Este realizat din tablă de oţel zincată

Cot de 90° fălţuit cu raza extinsă din tablă de oţel zincată cu garnituri de etanşare (EPDM) la ambele capete. Se foloseşte pentru schimbări de direcţie în plan orizontal, vertical şi oblic. Se deosebeşte de cotul BFL prin raza medie extinsă

Cot de 45° fălţuit cu rază extinsă din tablă de oţel zincată cu garnituri de etanşare (EPDM) la ambele capete. Se foloseşte pentru schimbări de direcţie în plan orizontal, vertical şi oblic. Se deosebeşte de cotul BFL prin raza medie extinsă

Cot de 90° presat din tablă de oţel zincată cu garnituri de etanşare (EPDM) la ambele capete. Se foloseşte pentru schimbări de direcţie în plan orizontal, vertical şi oblic.

Cot de 60° presat din tablă de oţel zincată cu garnituri de etanşare (EPDM) la ambele capete. Se foloseşte pentru schimbări de direcţie în plan orizontal, vertical şi oblic.

Cot de 45° presat din tablă de oţel zincată cu garnituri de etanşare (EPDM) la ambele capete. Se foloseşte pentru schimbări de direcţie în plan orizontal, vertical şi oblic.

Cot de 30° presat din tablă de oţel zincată cu garnituri de etanşare (EPDM) la ambele capete. Se foloseşte pentru schimbări de direcţie în plan orizontal, vertical şi oblic.

Cot de 15° presat din tablă de oţel zincată cu garnitură de etanşare (EPDM) la ambele capete. Se foloseşte pentru schimbări de direcţie în plan orizontal, vertical şi oblic.

Cot de 90° din segmente fălţuite din tablă de oţel zincat cu garnituri de etanşare (EPDM) la ambele capete. Se foloseşte pentru schimbari de direcţie în plan oriyontal, vertical şi oblic. Se diferenţiază de cotul BFL prin raya medie redusă.